Telo ima čudežno sposobnost samozdravljenja

Telo ima čudežno sposobnost samozdravljenja

Naj ti zaupam, da nosiš v sebi ključ do zdravja. Tvoje telo vedno teži k ravnovesju, k zdravju, saj je to njegovo naravno stanje.

 

Endometrioza je sestavljanka. Da boš razumela, kaj se dogaja v telesu, je potrebno upoštevati vse simptome, vse težave, ki jih doživljaš.  In jih povezati v zgodbo.

Če se vrežeš, se rana zaceli.

Če se celice endometrija razraščajo na napačnih mestih si lahko popolnoma prepričana, da telo poskuša ta del pozdraviti. In to z vsemi SREDSTVI, ki jih ima na razpolago.

“Vsakič, ko ješ in piješ, ali hraniš bolezen ali pa jo zdraviš”.

52 je tistih hranil, ki jih potrebujemo in so ključna za obnovo in prenovo telesa. Vitamini, minerali in esencialne maščobne kisline (najbolj znana je verjetno Omega-3) predstavljajo temeljne gradnike za proizvodnjo novih zdravih celic in OBNOVO POŠKODOVANIH TKIV.

Vsi organi se lahko obnovijo.

To kar ješ in piješ danes, se bo pokazalo v nekaj dnevih, tednih ali mesecih. In takšno telo kot je danes je rezultat tvojih preteklih (prehrambenih in drugih) navad.

ZDRAVA, HRANLJIVA HRANA JE KLJUČ.

Danes smo večinoma vsi ljudje podhranjeni. Hrana oropana vitaminov, mineralov in drugih gradnikov ni več kos onasneževanjem, katerim smo izpostavljeni. Zato je ključno, da ješ naravno, hranljivo, domačo, sezonsko hrano. Da poskrbiš za svoj imunski sistem, hormonski sistem, prebavni trakt in mnoge druge procese, ki so ključni, da smo se telo lahko brani, obnavlja in ohranja zdravje.

Če si poskusila že marsikaj, a se še vedno spopadaš z bolečinami in drugimi tegobami, povezanimi z endometriozo, me lahko kontaktiraš TUKAJ in si rezerviraš termin z menoj, kjer ti bom predstavila moj individualni kovčing program za ženske z endometriozo. Več o programu najdeš TUKAJ.

Povezani članki

Diagnostificiranje endometrioze
Diagnostificiranje endometrioze