Srečka nosečka? Čestitam!

Ker je nosečnost eno najlepših obdobij ženske, je radostno povezovanje s seboj, s prihajajočim bitjecem in tudi z vsemi spremembami, ki se takrat odvijajo, najlepša nagrada, ki vama jo lahko podariš.

Nosečniška joga je zasnovana za spremljanje mamice v različnih fazah nosečnosti. Vadba se torej prilagaja glede na teden nosečnosti, v katerem si, in na tvoje osebne izzive in potrebe.

Vadba je zasnovana na način, da se nežno raztegneš in prebudiš notranjo moč ter globoko sprostitev. Deluje na sprostitvi bolečih delov telesa in umirjanju diha in uma, in to ob upoštevanju fizičnih, psihičnih in čustvenih sprememb, ki se pojavijo v nosečnosti.

Vadba ti bo pomagala pri bolj umirjenem spancu, sprostila bo morebitne bolečine v hrbtu, prekrvavila tvoje telo, preprečila zadrževanje vode v telesu in izboljšala prebavo. Naučila se boš sprostitvenih vaj, dihalnih tehnik, vizualizacij, meditacij, joga nidre. Vse to naučeno boš lahko uporabila tudi med samim porodom.

Z vadbo lahko začneš po 12. tednu nosečnosti. Pred vadbo se je treba posvetovati z izbranim ginekologom, ki ti izda soglasje za opravljanje vadbe.

Mnenja uporabnikov

Za prijave in vprašanja