Srečka nosečka? Čestitam!

Ker je nosečnost eno najlepših obdobij ženske, je radostno povezovanje s seboj, s prihajajočim bitjecem in tudi z vsemi spremembami, ki se takrat odvijajo, najlepša nagrada, ki vama jo lahko podariš.

Nosečniška joga je zasnovana za spremljanje mamice v različnih fazah nosečnosti. Vadba se torej prilagaja glede na teden nosečnosti, v katerem si, in na tvoje osebne izzive in potrebe.

Vadba je zasnovana na način, da se nežno raztegneš in prebudiš notranjo moč ter globoko sprostitev. Deluje na sprostitvi bolečih delov telesa in umirjanju diha in uma, in to ob upoštevanju fizičnih, psihičnih in čustvenih sprememb, ki se pojavijo v nosečnosti.

Vadba ti bo pomagala pri bolj umirjenem spancu, sprostila bo morebitne bolečine v hrbtu, prekrvavila tvoje telo, preprečila zadrževanje vode v telesu in izboljšala prebavo. Naučila se boš sprostitvenih vaj, dihalnih tehnik, vizualizacij, meditacij, joga nidre. Vse to naučeno boš lahko uporabila tudi med samim porodom.

Spletni program traja tri mesece, seveda pa ga lahko podaljšaš. Dobivamo se en krat na teden preko aplikacije zoom, posnetki vseh vadb pa ti ostanejo dostopni v Spletnem templju, tako da lahko vadiš tudi sama in večkrat na teden, če želiš.

Z vadbo lahko začneš po 12. tednu nosečnosti. Pred vadbo se je treba posvetovati z izbranim ginekologom, ki ti izda soglasje za opravljanje vadbe.

SREČKA NOSEČKA
3-mesečni spletni program
120€
  • (možno plačilo na 3 obroke po 45€)
  • 1x tedensko skupinska vadba hormonske joge.
  • Moja podpora pri pravilnem izvajanju vaj, saj vadbe izvajamo 'v živo' preko aplikacije ZOOM.
  • Vse posnetke vadb, do katerih imaš v času trajanja programa dostop preko Spletnega templja. Tako boš lahko vadila tudi med tednom in še povečala učinek vadbe!

DARILA :


  • Predavanje o motilcih endokrinega sistem v hrani in produktih. Predavanje ti bo pomagalo razumeti, kako je pomembno, da za svoje hormone poskrbiš tudi z ustrezno prehrano in uporabo neškodljivih produktov (kozmetika, produkti osebne nege, čistila).
  • Predavanje o vodi in motilcih hormonov v njej ter kako se jim izogniti.
  • 15 minutni brezplačni posvet z menoj.

Pridruži se nam na spletni vadbi v živo preko aplikacije ZOOM!

Mnenja uporabnikov