Pozdravljen, pozdravljena!

Moje ime je Mojca Drofenik in sem učiteljica joge in kovčinja specializirana za čustveno opolnomočenje ženske.

Verjamem, da se vsi izzivi v življenju zgodijo z namenom in da so priložnost za osebno rast. Prav osebni izzivi so me spodbudili, da sem začela raziskovati različne naravne pristope, ki pripomorejo k uravnovešanju telesa, uma in duha.

Kar sem se na svoji poti naučila, želim deliti s teboj, saj verjamem, da je tudi tvoje telo tvoj Tempelj in da želiš zanj le najboljše. Zato s teboj delim:

  • individualne spletne programe,
  • spletne vadbe,
  • vadbe v živo v Templju joge,
  • dogodke, kot so joga oddihi, reiki iniciacije, ipd.
mojca-drofenik-uciteljica-joge-emotional-empowerment-coach

Po izobrazbi sem magistra mednarodnih odnosov in inženirka naravovarstva. V te programe sem se vpisala, da bi lahko doprinesla k pozitivnim spremembam v okolju. Želela sem spremeniti svet, vendar je univerzum zame imel nekoliko drugačen načrt - morala sem spremeniti sebe.

Eden mojih največjih izzivov v življenju je bilo zagotovo moje zdravje, zaradi katerega sem imela veliko različnih izzivov. Če bi zame obstajala “čudežna tabletka”, s katero bi se lahko pozdravila, se prav gotovo ne bi v tolikšni meri začela posvečati sebi in svojo energijo usmerjati vase, v iskanje drugačnih poti. Žal v mojem primeru ni bilo tako. Pravzaprav mi niti najmanj ni žal, saj sem ravno zato vzela življenje v svoje roke in začela poglobljeno odkrivati skrivnosti telesa in uma. Na tej poti se je začel prebujati tudi moj duh, raslo je moje veselje do življenja in odkrila sem svoje življenjsko poslanstvo.

Leta 2014 sem začela bolj resno izvajati jogo. Z Nino Vukas sem opravila prvo izobraževanje za učiteljico joge in jogo začela poučevati v Sloveniji in na Hrvaškem. Sem ustanoviteljica in lastnica joga studia Tempelj joge pri Rogaški Slatini. Poučujem Spanda Vinyasa, hormonsko jogo, tantra jogo, joga nidro in jogo za nosečnice.

Na svoji poti sem se priključila mnogim domačim in tujim programom s področja raziskovanja telesa, endometrioze, ženske energije in zdravega življenja. Postala sem kovčinja za čustveno opolnomočenje ženske.

Danes verjamem, da je skrivnost življenja v ravnovesju. In da se pot do ravnovesja skriva v zavedanju.

Zavedanje je namreč ključno, da lahko uzavestimo različne situacije, v katerih se znajdemo, in nato nadaljujemo s spremembami, ki vodijo do naših ciljev, bodisi je to boljše zdravje, boljše splošno počutje, harmonični odnosi, udejanjanje osebnega poslanstva ali karkoli drugega.

Skozi različne programe, delavnice, kovčinge in tudi jogo podpiram ženske pri čustvenem opolnomočenju in osebni rasti.

Vabim te, da se mi pridružiš v kateri od mojih Facebook skupin:

Ko je učenec pripravljen, pride učitelj, pravijo. Naj se na tej točki zahvalim vsem učiteljem, ki me spremljajo na moji poti joge in osebnega razvoja: Jagjeet Singh, Vishu, Wendy K. Laidlaw, Savini Atai, Nini Vukas, Sandri D. Bianco, Petri Brzović, Dinah Rodrigues, Barbari Kündig, Birmanu Shrestha in mnogim drugim.

Mojca Drofenik and Savina Atai
S Savino Atai med pripravami na Lifting zlate tigrice.
Mojca Drofenik and Nina Vukas
Z Nino Vukas ob prejetju diplome za učitelja Vinyasa joge.
Mojca Drofenik and Dinah Rodriguez
Z Dinah Rodrigues ob prejetju diplome za učitelja Hormonske joge.