JOGA ODDIH Gozo, Malta

Malta je naš (družinski) drugi dom. Zadnjih 10 let se vračamo skoraj vsako leto. In zagotovo nam je najlepša (in ne prevroča, ne prehladna za kopanje) ravno septembra!

Čeprav jo poznamo kot majhno otoško državo, ki je dokaj nasičena s prebivalci, pa skriva en poseben zaklad - otok Gozo.

Gozo je redko poseljen in ponuja veliko več stika s pristno mediteransko naravo. Vseeno pa se povsod - tako v arhitekturi, kot v hrani, čuti vpliv severne Afrike in celo Orienta.

JOGA ODDIH Gozo, Malta

 

Gozo se hvali z lepimi plažami, z visokimi klifi, a skriva tudi starodavne dragulje. Nekatere si bomo ogledale tudi me. Na severni obali Goza, tik za zalivom Qbajjar, blizu Marsalforna, najdemo šahovnico v skalo vrezanih solin, ki segajo v morje. Te formacije so stare 350 let in se raztezajo približno 3 km vzdolž obale. V teh starodavnih solinah si bomo privoščile kopel za stopala.

JOGA ODDIH Gozo, Malta

 

In tudi eni najstarejših templjev na svetu imajo dom na tem prekrasnem otoku. Templji Ġgantija so najzgodnejši od megalitskih templjev na Malti in so starejši od egipčanskih piramid. Njihovi izdelovalci so postavili dva templja Ġgantija v času neolitika, zaradi česar sta templja stara več kot 5500 let in sta druga najstarejša verska zgradba, ki jo je ustvaril človek, za Göbekli Tepejem v današnji Turčiji. Skupaj z drugimi podobnimi strukturami so bili ti megalitski templji Malte uvrščeni na Unescov seznam svetovne dediščine. Po starodavni legendi jih je zgradila velikanka. Te templje zagotovo obiščemo!

JOGA ODDIH Gozo, Malta

 

Sem pa na Gozu našla še en dragulj: samotno vilo sredi travnikov, ki nas bo gostila v sproščenem ambientu. Vila ima 4 spalnice, 3 kopalnice z jakuzzi banjo in tušem ter 1 kopalnico s tušem. Vidiš jo zgoraj, na naslovni fotografiji. Vila ima še en biser - velik zunanji bazen (16m x 10m), ki ga bomo uporabile tudi za kakšno vodno vadbo.

JOGA ODDIH Gozo, Malta

 

Senzualna joga

"Zaljubi se vase" bo naš moto.

In dejansko bomo to počele tudi z vadbo. Zraven tradicionalne vinyasa joge, ki jo delim z vami, bomo imele vadbe "senzualne joge". Senzualna joga je kombinacija starodavnih, močnih ritualov, čutnega svetega gibanja, sestrstva in skupnosti.

V gibu bomo iskale zapeljivost, igrivost, samozavest, svojo notranjo boginjo! Seksi, divja in drzna ženska se bo prepletala s senzualno, čutno, ljubečo. Ja, lahko vadiš tudi v petkah, če boš želela. In ja, lahko se pleše/ vadi tudi ob drogu.

Vadba je hit v tujini, zato je čas, da jo preizkusimo tudi me!

 

Program

- 4 noči/ 5 dni v Vili Orchidea na Gozu.

- Hrana: 2 dni polni penzion, 1 dan pol penzion, 1 dan zajtrk.

- Vsakodnevna vadba joge in meditacije (zagotovljena vsa potrebna oprema).

- Delavnice/ vadbe senzualne joge (zagotovljena vsa potrebna oprema).

- Obisk najlepših plaž Goza, Citadele ter Templjev Ggantia.

- Čas za tišino: vsakodnevno prakticiramo 1 uro tišine, kar se je na prejšnjih oddihih izkazalo super za samo-raziskovanje, povezovanje z naravo in celostno umiritev ter sprostitev vseh udeleženk.

- Individualni tretmaji.

- Prosti čas: plavanje, snorkanje, sprehodi, raziskovanje, počitek.

 

Hrana

Hrana bo brez glutena, vegetarijanska.

JOGA ODDIH Gozo, Malta

 

Cena:

V ceno je vključen:

- Prevoz iz letališča na Malti do vile ter vsi ostali prevozi in parkirišča (trajekt, avto) po otoku ter nazaj na letališče na Malti.

- 4 nočitve v vili (3 spalnice s king size bed posteljo ter 1 soba z dvema enojnima posteljama*).

- Hrana: 2 dni polni penzion, 1 dan pol penzion, 1 dan zajtrk.

- Izleti: Prevoz in vstopnice za Ggantija templje, Citadelo in soline.

- Vadbe joge, meditacije in senzualne joge.

 

V ceno ni vključen:

- Prihod na Malto in vrnitev domov (letalske karte). Sem pa izbrala termin, kjer so načeloma možni poceni leti iz Trsta. Cene povratne karte se ponavadi gibajo med 30 in 100eur za povratno karto. Če boste želele, bomo karte kupile skupaj.

- Potovalno zavarovanje.

- V četrtek (prihod) v ceni ni hrane, saj bomo popoldan preživele na plaži, kjer bomo šle na večerjo v gostilno. V soboto ni kosila v vili, saj bomo zaradi ogledov potovale po otoku in šle na kosilo v restavracijo. V ponedeljek, ko se vračamo, je zadnji obrok v vili zajtrk.

- Drugi osebni izdatki.

 

REDNA CENA: 1.045 eur

 

CENA S POPUSTI:

5% popust za vse tiste, ki ste že bile z mano na joga oddihu.

5% popust za Early birds prijave do 1.3.2024.

5% popust zate in za drugo osebo, če pripelješ na oddih še prijateljico/ mamo/ sestro/ hčero...

POPUSTI SE SEŠTEVAJO!

Cena s 5% popustom: 993eur.

Cena z 10% popustom: 940eur.

Cena s 15% popustom: 888eur.

Največji popust je torej 15% popust, kar pomeni, da je cena 888 eur!

 

*Možno je plačilo na 10 obrokov.

**Število prijav je zaradi eksluzivnosti prostora in izvedbe programa omejeno na 8 oseb.

***Zaradi rezervacije mesta na dogodku, so možne prijave samo spodaj ali na mail: info@mojcadrofenik.com s plačilom akontacije v višini 100€ do zasedbe prostih mest. Vplačana akontacija se v primeru odpovedi ne vrača.

****Cene so predstavljene ob deljenju sobe. Če želiš biti v sobi sama, se cena paketa sorazmerno poveča. V tem primeru nas prosim obvesti o tvoji želji.

JOGA ODDIH Gozo, Malta