VRNITEV K SEBI

Sobota, 16. september, 2023 – sreda, 20. september, 2023

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI 2023

 

»Zame je vračanje k sebi proces, kjer zaupam svojemu telesu, nagonu, kjer se povežem z dihom in čutim od znotraj: gibanje, gibanje, gibanje. Slišim notranji glas, ki me vodi in mu zaupam. Glas, ki je subtilen in ga ni mogoče slišati, razen ko utišamo svoja čutila, ko zmanjšamo zunanji hrup, zvoke in motnje. Potem se lahko potopimo v čudovite prostore in v svet zase. Kot da živimo v 2 svetovih. En zunanji, v katerem slišimo vse zvoke, promet, glasove, telefone, stroje... in tisti notranji, ki se ne sliši, dokler teh zunanjih ne zmanjšamo. Notranji, ki obožuje ples, gibanje, dihanje. Rad ima tišino, saj ga takrat najbolje slišimo.«

 

 

VRNITEV K SEBI je intenzivna jogijska izkušnja vadbe in meditacije. V ženski družbi bomo skozi različne prakse spoznavale svoje telo v različnih dimenzijah. Naša vodila bodo:

  Gib                Dih                Tišina               Zavedanje

 

Ob rastoči septembrski luni bomo notranje rastle tudi me. Se povezovale s seboj, ker smo pozabile kdo smo. Vesela, brezskrbna, sproščena, ustvarjalna, nežna in občutljiva jaz. Notranji svet je individualen in za vsakogar drugačen, a je vsekakor lep. To je svet, v katerem lahko in moramo biti to, kar smo.

 

Vrnitev k sebi zahteva počitek, odmik od vsakdanjika, opustitev rutine in obveznosti, da bi izostrili čute, sprožili ustvarjalnost in vzbudili nežnost, sočutje in ljubezen. Zato bo izjemnega pomena čas za tišino in notranje uvide. Vrnitev k sebi je tisto, kar v resnici smo, ne tisto, kar zahtevajo družba, okolje, sistem, organizacija, delo, družina, obveznosti. Kaj smo in kaj bi bili, če ne bi imeli vsiljenega tempa preživetja.

Na tej cesti je dovoljeno vse. Raziskujte, počivajte, ne delajte ničesar, čutite in opazujte.

Tukaj smo skupaj, da lahko vsaka odkrije svojo notranjost, ki čaka, da bo videna, slišana in doživeta.

 

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI 2023

 

Oddih se bo odvijal rahlo v notranjosti hrvaške Istre, 10 minut stran od najbližje plaže. Vila, v kateri bomo bivale je tradicionalno zgrajena, urejena v izvirnem rustikalnem istrskem slogu. Ponuja pogled na okoliško sredozemsko rastlinje, 2 nadstropji s klimatsko napravo in brezplačnim brezžičnim internetom, pokrito teraso z jedilnico ter zunanji bazen.

JOGA IN DEJAVNOSTI

Vadbe bodo namenjene utišanju uma, aktivaciji telesa in prebuditvi notranjega miru.

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI 2023

*Stroške izleta krije vsaka udeleženka sama in niso zaračunani v skupni ceni programa.

**Razpored dejavnosti se lahko spremeni v primeru nestabilnega vremena.

 

HRANA

Hrano nam po pripravljala draga Iva, prav tako jogina. Hrana bo vegetarijanska, z možnostjo brez-glutenske kuhinje. Za lažjo pripravo in organizacijo vas prosimo, da nam vaše posebnosti in želje sporočite že vnaprej.

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI 2023

 

CENA IN NAČIN PLAČILA

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI 2023

 

!! POSEBEN 7% POPUST ZA ZGODNJE "EARLY BIRDS" PRIJAVE DO 1.4.2023!! NAMESTO 580eur je CENA 540eur!!!

*Število prijav je zaradi eksluzivnosti prostora in izvedbe programa omejeno.

**Zaradi rezervacije mesta na dogodku, so možne prijave samo spodaj ali na mail: info@mojcadrofenik.com s plačilom akontacije v višini 99€. do zasedbe prostih mest. Število udeležencev je zaradi kakovosti izvedbe omejeno, zato prosimo, da pohitite s prijavami. Vplačana akontacija se v primeru odpovedi ne vrača.

***Izbirate lahko med dvoposteljno ali troposteljno sobo. Cene so predstavljene ob deljenju sobe. Postelje so ločene. Če želiš biti v sobi sama, se cena paketa sorazmerno poveča. V tem primeru nas prosim obvesti o tvoji želji.

 

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI 2023

 

Mojca Drofenik

Mojca je učiteljica joge in kovčinja za ženske specializirana za čustveno opolnomočenje in za ženske z endometriozo. Zraven individualnih programov uči vinyasa, nosečniško, tantra in hormonsko jogo, izvaja zvočne kopeli in reiki. Skupaj z Dario si delita veliko ljubezen do Yoga Nidre. Svoja znanja združuje in širi v osebnih raziskovanjih in v spletnem portalu, kjer uči, kako poslušati svoje telo, kako se izogniti stresu ter kako najti samega sebe ter stik z naravo in kozmosom. Je strastna kuharica brezglutenskih in presnih jedi.

Daria Vidović

Daria Vidović je edina licencirana terapevtka joge s strani IAYT na Hrvaškem in tudi v tem delu Evrope. Svoje šolanje je končala na Nizozemskem v prvi in ​​edini akreditirani šoli za joga terapevte v Evropi. Izjemno vredno znanje joga terapije dopolnjuje s klinično somatiko, integrativno medicino in somatskimi gibi. Prav tako je strastno zaljubljena v Yoga Nidro, psihoterapijo in v delo s travmami. Vsakodnevno izvaja zasebne ure s klienti iz celega sveta. Vso svoje delo je posvetila izključno terapevtskemu, individualnemu in personaliziranemu pristopu.

Iva Puljiz

Iva je učiteljica joge, maserka in wellness terapevtka. Trenutno je pri koncu izobraževanja za joga terapevta na YT inštitutu na Nizozemskem in obiskuje drugo leto izobraževanja za telesno orientiranega psihoterapevta. Verjame v naravno inteligenco našega telesa in neločljivost telesa in duha, kar jo vodi k integraciji različnih terapevtskih pristopov pri delu s klienti. Opravila je številne masažne tehnike, med drugim tajsko, napredne tehnike tajske masaže trebuha in se v tej smeri nenehno izobražuje. Njena prva in velika ljubezen je kuhanje, ustvarja in kreira kombinacije za masterchefa, mi pa bomo imele priložnost okusiti, saj nam bo ravno Iva tudi kuhala! Trenutno dela in živi v Zadru.

 

SI ŽELIŠ VEČ?

Na oddihu vam lahko ponudimo individualne terapije:

- Joga terapijo z Dario.

- Reiki ali čustveno opolnomočenje z Mojco.

- Thai triger 1,30 h, Medicinsko/relax /klasično masažo - 1h, Chi nei tsang 1,30 h ali Maderoterapijo obraza 30 min z Ivo.

 

Če te zanima in bi želela rezervirati termin, nas o tem prosimo vnaprej obvesti.

 

Izlet v Grožnjan/Višnjan/Motovun

Zadnji dan se po odhodu iz vile lahko podružimo še na izletu v mini istrske kraje, ki nas bodo navdušili s svojimi obzidji, gričastim čarom in prijaznimi domačini.