Notranja MODROST

Sreda, 14. september, 2022 – nedelja, 18. september, 2022

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI

 

Notranja modrost »je kot znanje, ki izhaja iz umiritve uma, odpravljanja ega, opuščanja idej o tem, kako bi stvari morale biti, ter poslušanja in občutenja, kaj se zdi resnično prav« (B. Leaf).

 

V svetu kjer buči od idej, vrednot, nazorov, prepričanj, je težko umiriti svoj um in poiskati notranjo modrost. Zato sva pri ustvarjanju oddiha bili pozorni na to, da vam lahko na eni strani omogočiva mirno lokacijo, obdano z naravo, kjer lahko sama raziskuješ svoj notranji mir in na drugi strani ponudiva različne izkustvene skupinske in po želji tudi individualne vadbe in dejavnosti, ki prinašajo poglobljen stik s seboj.  

Ta umik samo za ženske bo osredotočen na prebujanje in negovanje ženske energije in notranje modrosti s tematskimi tečaji joge Vinyase, terapevtske joge, z meditacijo ter joga nidro.

To bo naš ženski krog, ki vas bo globoko spočil in ganil. V 4 dneh boste: vadile prakse, ki izhajajo iz ženstvene, terapevtske, dušne modrosti. Potopile se v regenerativne sposobnosti joga nidre ter zvočne kopeli. Jedle zdravo, domačo, ekološko hrano. Regenerirale svoje telo in duha ob pomoči sonca, zunanjega bazena, narave in morja. Okusile Istro - z vsemi svojimi čutili. Po želji prejele reiki terapijo ali individualno obravnavo terapevtske joge. Raziskovale naravo v okolici vile ter istrske plaže. Se prepustile čarom Briunov. Se povezale s svojo notranjo bitjo in modrostjo.

 

Oddih se bo odvijal rahlo v notranjosti hrvaške Istre, 10 minut stran od najbližje plaže. Vila, v kateri bomo bivale je tradicionalno zgrajena, urejena v izvirnem rustikalnem istrskem slogu. Ponuja pogled na okoliško sredozemsko rastlinje, 2 nadstropji s klimatsko napravo in brezplačnim brezžičnim internetom, pokrito teraso z jedilnico in zunanji bazen. 

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI

 

JOGA in DEJAVNOSTI

Pričakujete lahko vadbe, ki bodo nagovarjale različne ženske energije. Od prebujajočih ter sočnih in sončnih praks, s katerimi bomo prebujale divjo žensko, močno žensko. Bojevnico. Do mirnih praks - energije povleka vase, prebujanja intuicije, čutenja ob "le biti", s katerimi bomo naredile ljubeč, varen prostor za bolj introvertirano, čarobno, magično boginjo v sebi. S tem bomo spoznavale pestrost, mavričnost svoje ženske esence. Vsak del, katerega se bomo skozi vadbe in meditacije dotaknile, nam bo razkrival tisto, kar bi sicer ostalo skrito za tančicami skrivnosti.

 

Sreda:

Prihod od 17h naprej.

Večerja in spoznavni krog.

Četrtek in petek:

Dopoldanske in večerne dejavnosti so skupinske: Zajtrk, dopoldanska joga, kosilo, večerja, večerni krog oziroma meditacija.

Popoldan pa bo vsaka izbirala med

- odhodom na plažo / raziskovanjem okolice ali pa

- popoldansko delavnico* ter vadbo joge v vili.

*Popoldanske delavnice bodo zajemale izdelovanje presne tortice ter mediteranskega masla za telo.

Sobota

Organizirani celodnevni izlet na Brijune, kjer se bomo sprehajale po botaničnem vrtu, v naravi izvajale prakse joge in meditacije. Del časa bomo preživele na plaži in se predajale morju in soncu.

Če ne boš želela na izlet, lahko ostaneš v vili, kjer se bo izvajala joga in joga nidra.

Nedelja

Joga, zajtrk in odhod iz nastanitve. Po želji gremo na plažo, kjer pojemo kosilo. Odhod domov.

*Razpored dejavnosti se lahko spremeni v primeru nestabilnega vremena.

 

HRANA

Hrano si bomo pripravljale same. Vodilo bodo domače, lokalne sestavine. Prav tako bo lahko vsaka poskrbela za to, da naglasi svoje morebitne prehrambne posebnosti (celiakija, brezglutenska prehrana, veganska prehrana). Za lažjo pripravo in organizacijo vas prosiva, da nam vaše posebnosti in želje sporočite že vnaprej. Pri izredno občutljivih stanjih (celiakija) pa priporočava, da si za vsak slučaj prinesete tudi kakšno hrano s seboj.

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI

 

Cena paketa
  • 450,00 eur
  • Število prijav je zaradi eksluzivnosti prostora in izvedbe programa omejeno.

Zaradi rezervacije mesta na dogodku, so možne prijave samo spodaj ali na mail: info@mojcadrofenik.com s plačilom akontacije v višini 80€ do zasedbe prostih mest. Število udeležencev je zaradi kakovosti izvedbe omejeno, zato prosimo, da pohitite s prijavami. Vplačana akontacija se v primeru odpovedi ne vrača.

 

Možnosti plačila:

- enkratni znesek 450eur ali

- plačilo na 2 obroka po 230eur ali

- plačilo na 6 obrokov po 80eur.

 

Vsak paket vključuje:

- nastanitev (4 nočitve, 4 dni v naši vili),

- hrano (4x zajtrk, 2x kosilo in 4x večerja),

- in vse vaje, ki so vključene v program.

Izbirate lahko med dvoposteljno ali troposteljno sobo. Cene so predstavljene ob deljenju sobe. Postelje so ločene. Če želiš biti v sobi sama, se cena paketa sorazmerno poveča. V tem primeru nas prosim obvesti o tvoji želji.

 

Paket NE vključuje: prevoza, dodatnih obrokov, prostih aktivnosti in vašega potovalnega zavarovanja, izleta na Brijune (približno 35eur na osebo) ter kosila na izletu.

Na oddihu vam lahko ponudimo individualno joga terapijo z Dario ali reiki z Mojco. Če vas zanima in bi želeli rezervirati termin, nas o tem prosimo vnaprej obvestite.

 

VODIVA

Daria Vidović

Daria Vidović je edina licencirana terapevtka joge s strani IAYT na Hrvaškem in tudi v tem delu Evrope. Svoje šolanje je končala na Nizozemskem v prvi in ​​edini akreditirani šoli za joga terapevte v Evropi. Izjemno vredno znanje joga terapije dopolnjuje s klinično somatiko, integrativno medicino in somatskimi gibi. Prav tako je strastno zaljubljena v Yoga Nidro, psihoterapijo in v delo s travmami. Vsakodnevno izvaja zasebne ure s klienti iz celega sveta. Vso svoje delo je posvetila izključno terapevtskemu, individualnemu in personaliziranemu pristopu.

Mojca Drofenik

Mojca je učiteljica joge in kovčinja za ženske specializirana za ženske z endometriozo ter za mamice. Zraven individualnih programov uči vinyasa, nosečniško in hormonsko jogo, izvaja zvočne kopeli in reiki. Skupaj z Dario si delita veliko ljubezen do Yoga Nidre. Svoja znanja združuje in širi v osebnih raziskovanjih - delavnicah, kjer uči, kako poslušati svoje telo, kako se izogniti stresu ter kako najti samega sebe. Je strastna kuharica brezglutenskih in presnih jedi. Svoje recepte deli tudi v brezplačnih e-knjigah.

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI

 

 

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI

 

 

JOGA ODDIH V HRVAŠKI ISTRI